Христина Козак

Козак Христина Володимирівна

викладач сучасного вокалу, засновник студії

Девушка в красном, пластинка на стене

Досвід роботи: 12 років — учні різного віку (від 4 до 85 років).

Методики: Сет Ріггс, Крістін Лінклейтер, Меліса Крос.

У 7 років — вступила до музичної школи. У 10 років брала приватні уроки вокалу та хореографії. Надалі брала активну участь у творчому житті свого рідного міста, а також виступала на всеукраїнських та міжнародних фестивалях та конкурсах.

В 2004 р. — солістка театру "Рампа". У рамках польсько-української дружби успішно пройшли гастролі цього колективу у Гданську, Вроцлаві та інших містах.

В 2006 р. — вийшов альбом "Пісня Серця" (виконавець — Христина Козак), куди увійшли 10 дитячих пісень. http://shop.med-music.com.ua/item.php?item=g0113.

Ще навчаючись у Тернопільському музичному училищі, надавала приватні уроки вокалу дітям та дорослим.

Музичний керівник жіночого вокального ансамблю – у 20 років!

Закінчила Київський національний університет культури та мистецтв. Працювала викладачем музики в ліцеї «Престиж», потім у приватній вокальній школі. Брала участь у різних майстер-класах та тренінгах з вокальної майстерності.

Понад 10 років вивчала сучасний вокал (поп, поп-рок, джаз, соул, фанк, блюз та інші) на приватних індивідуальних уроках.

 Музична освіта:

Девушка поёт в микрофон— 2007–2011 рр. «Тернопільське обласне державне музичне училище ім. С.А. Крушельницької»: — Молодший спеціаліст. Спеціальність – «Музичне мистецтво» за кваліфікацією керівник хору, ансамблю, вчитель музики.

— 2011—2013 рр. «Тернопільський національний педагогічний університет ім. Володимира Гнатюка»: - Бакалавр. Спеціальність – «Музичне мистецтво» за кваліфікацією вчитель музичного мистецтва.

— 2013—2014 рр. «Київський національний університет культури та мистецтв»: — Спеціаліст. Спеціальність — «Музичне мистецтво» за кваліфікацією артист-вокаліст, викладач.

З 2017 р. — засновник Вокальної студії «MELOS MANIA».

Веду активне творче життя, переможець всеукраїнських та міжнародних конкурсів та фестивалів.

«Коли багато вчишся і працюєш, то починаєш розуміти, що свої знання ти можеш передати іншим… навчити співати, розкрити унікальність голосу, вірити в себе та в успіх».

Заказать звонок
+
Жду звонка!
Зателефонувати!